Στην τιμητική εκδήλωση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμό χαιρετισμό με τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι. Ναού Ζωοδόχου Πηγής.
|download file .jpg 162KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει τιμητική πλακέτα στον κ. Τρύφωνα Καλαϊτζάκη για τη σημαντική προσφορά του στην ανέγερση και αποπεράτωση του Ι. Ναού Ζωοδόχου Πηγής.
|download file .jpg 154KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι. Ναού Ζωοδόχου Πηγής κα. Ε. Βλάχου Σταματάκη, μέλη του Δ.Σ., και φίλους του Συλλόγου στην τιμητική εκδήλωση για τον Τρ. Καλαϊτζάκη.
|download file .jpg 185KB|


Στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από την Πρόεδρο του Συλλόγου κα. Ελένη Βλάχου Σταματάκη και τα μέλη του Δ.Σ.


Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον επί σειρά ετών Αντιπρόεδρο του Συλλόγου  κ.Τρύφωνα Καλαϊτζάκη, ο οποίος είναι ένας εκ των σημαντικότερων χορηγών για την ανέγερση και αποπεράτωση του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής. Πρόσφατα το Δ.Σ. τον ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου.


Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης στο χαιρετισμό του αναφερόμενος στην ανέγερση του Ι.Ν. που βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης, εξήρε την προσωπικότητα, αλλά και τη σημαντική προσφορά του κ. Καλαϊτζάκη για την υλοποίηση του έργου αυτού, που αφορά όλη την πόλη του Αμαρουσίου, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα, εκ μέρους του Δ.Σ. του  Συλλόγου.  
Παράλληλα αντάλλαξε θερμές ευχές για το νέο έτος με τους φίλους και τα μέλη που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Παρόντες επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας και Νικόλαος Αλεπούς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αλέξανδρος Μπρέγιαννης και Κων/νος Βλάχος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο