Στην τιμητική εκδήλωση του Ι.Ν. της Παναγίας Βλαχερνών για τους γιατρούς και νοσηλευτές προσκεκλημένος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην τιμητική εκδήλωση της Ι.Ν. της Παναγίας των Βλαχερνών για τους γιατρούς και νοσηλευτές.
|download file .jpg 89 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμή χειραψία με τις αδελφές της Ενοριακής Αδελφότητας ‘Η Αγία Ευνίκη’ που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο συνάνθρωπο.
|download file .jpg 86 KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την τέως καθηγήτρια Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Αθηνών Χρ. Πλατή. Στο βήμα ο πατέρας Χρήστος, εφημέριος του Ι.Ν. της Παναγίας Βλαχερνών.
|download file .jpg 98 KB|


Στην εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου της Παναγίας Βλαχερνών προς τιμή των γιατρών και νοσηλευτών της ενορίας και ειδικότερα των αδελφών της Ενοριακής Αδελφότητας ‘Η Αγία Ευνίκη’,  παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος τους Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τους παρευρισκόμενους γιατρούς και νοσηλευτές για το έργο που παρέχουν απαλύνοντας τον ανθρώπινο πόνο, καθώς και στις αδελφές της Αδελφότητας για την επί σειρά ετών προσφορά τους με την ευαισθησία που τις διακρίνει στο συνάνθρωπο μας.


Στην εκδήλωση μίλησε επίσης η τέως Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Χρυσάνθη Πλατή με θέμα: ‘Η Νοσηλευτική παλαιότερα και τώρα’, ενώ ο εφημέριος του Ναού πατέρας Χρήστος, διοργανωτής της εκδήλωσης, σημείωσε ότι είμαστε πεπεισμένοι ότι στους σημερινούς δύσκολους καιρούς  κάνετε το καθήκον σας σύμφωνα με τον όρκο του Ιπποκράτη, ενσκήπτοντας ως χριστιανοί γιατροί πάνω στον συνάνθρωπο  μας που έχει ανάγκη.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 30 γιατροί και νοσηλευτές. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο