Στην τελική ευθεία για μία αξέχαστη «Λευκή Νύχτα» στο Μαρούσι το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Print Friendly, PDF & Email

Ευρεία σύσκεψη υπό το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη των φορέων που συμμετέχουν στην διοργάνωση 

Στην τελική ευθεία για μία ακόμη πετυχημένη «Λευκή Νύχτα» στο Μαρούσι το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης είχε συνάντηση με φορείς που συμμετέχουν στην διοργάνωση, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό, ώστε οι επισκέπτες και του Εμπορικού Κέντρου της πόλης να περάσουν μία όμορφη ποιοτική βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη.  

Στη συνάντηση παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Γιάννης Νικολαράκος,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγεγής Ζευς»  κ.  Κων/νος Σηφάκης, ο λαϊκός ερμηνευτής Γρηγόρης Μπιθικώτσης καθώς και λοιποί καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν μουσικά τη βραδιά. Επίσης παραβρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες από τις Διευθύνσεις Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητα Ζωής και Πολεοδομίας, Τεχνική Υπηρεσία.   

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ζήτησε από όλους στενή και γόνιμη συνεργασία, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και οι επισκέπτες του Εμπορικού Κέντρου της πόλης να περάσουν μια βραδιά γεμάτη ψυχαγωγία και ευχάριστες εκπλήξεις, επωφελούμενη παράλληλα των προσφορών των καταστημάτων στην όμορφη αγορά της πόλης.

Οι επισκέπτες τη Λευκή Νύχτα στο Μαρούσι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια δρώμενα, λαϊκή βραδιά με αγαπημένους καλλιτέχνες, καντάδες και κρητικό γλέντι, μοναδικές συναυλίες, μουσικό πρόγραμμα από διακεκριμένους DJ μαζί με κεράσματα στους πεζοδρόμους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου. Επίσης τους περιμένουν πληθώρα από πάρτι με πλούσια δώρα από τα εμπορικά καταστήματα που θα είναι ανοικτά προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και δελεαστικές εκπτώσεις.    

Τη «Μεγάλη Γιορτή» διοργανώνουν για δεύτερη φορά ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη και ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΣτην τελική ευθεία για μία αξέχαστη «Λευκή Νύχτα» στο Μαρούσι το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Μετάβαση στο περιεχόμενο