Στην τελετή βράβευσης από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία μαθητών Δημοτικού της πόλης συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή απονομής των βραβείων στους μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων Αμαρουσίου, που διακρίθηκαν στον 9ο διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και του περιοδικού « Ο Μικρός Ευκλείδης» συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου.           

Ο διαγωνισμός αφορούσε τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της χώρας μας, με στόχο να έλθουν οι μαθητές πιο κοντά στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους.

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα. Ρένα Χαλιώτη, η οποία παραβρέθηκε μαζί με εκατοντάδες γονείς και παιδιά στην τελετή βράβευσης των μαθητών της Β’ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, στην αίθουσα τελετών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Στο χαιρετισμό της, συνεχάρη εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής τον Πρόεδρο, Ομότιμο Καθηγητή Παν/μιου Πειραιώς κ. Νικόλαο Αλεξανδρή και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για την ανάληψη αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας, που έχει γίνει πλέον θεσμός και απευθυνόμενη στους μαθητές και τις μαθήτριες σημείωσε: Είμαστε περήφανοι για τις επιδόσεις σας, εσείς θα είσαστε οι αυριανοί επιστήμονες και γιατί όχι εκείνοι που θα κατευθύνουν την τύχη της χώρας μας. Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στα όνειρα και στις επιδιώξεις σας.» Ο Πρόεδρος της Μαθηματικής Εταιρείας κ. Αλεξανδρής ευχαρίστησε την κα Χαλιώτη για την παρουσία της και ζήτησε να μεταφέρει τους θερμούς χαιρετισμούς του στο Δήμαρχο Αμαρουσίου μαζί με το σεβασμό την εκτίμηση στο πρόσωπό του.             

Η κα Χαλιώτη απένειμε εκ μέρους της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας τα βραβεία στους διακριθέντες μαθητές, που φοιτούν στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία Αμαρουσίου: 1ο , 15ο , 13ο , 11ο , 10ο , 09ο , 08ο ,07ο , 06ο ,03ο ,16ο , 04ο , 18ο και στα Ιδιωτικά σχολεία: Ιόνιος Σχολή  , Ελληνική Παιδεία, Σύγχρονη Ελληνοαγγλική Αγωγή, Εκπ/ρια ΔΟΥΚΑ, Ελληνο-Γαλλική Σχολή Ουρσουλινών.

 

Σχετικά αρχείαΣτην τελετή βράβευσης από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία μαθητών Δημοτικού της πόλης συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου_1


Στην τελετή βράβευσης από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία μαθητών Δημοτικού της πόλης συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο