Στην τελετή του αγιασμού του 2ου Συστήματος Προσκόπων παρέστησαν μέλη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή του αγιασμού του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου με τη συμμετοχή παιδιών, γονέων και φίλων του προσκοπισμού παρέστησαν μέλη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη.        

Ειδικότερα, παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΑ) κ. Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κ. Πέτρος Κόνιαρης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής, οι οποίοι έδωσαν τις θερμές ευχές τους στα παιδιά και στα στελέχη του Συστήματος για μία γόνιμη προσκοπική χρονιά, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στο σημαντικό εθελοντικό και κοινωνικό τους έργο.            

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Χρήστος του Ιερού Ναού της Παναγίας Θεοτόκου, δίνοντας τις πατρικές ευχές του για τη νέα χρονιά, παρουσία του Αρχηγού του Συστήματος κου Θάνου Ρήγα, μελών της Ένωσης παλαιών προσκόπων Αμαρουσίου, μελών του 1ου και 3ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου και της Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 2ου Συστήματος κας Φωτεινής Ιωαννίδη.

 

Σχετικά αρχείαΣτην τελετή του αγιασμού του 2ου Συστήματος Προσκόπων παρέστησαν μέλη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου_1


Στην τελετή του αγιασμού του 2ου Συστήματος Προσκόπων παρέστησαν μέλη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου_2


Στην τελετή του αγιασμού του 2ου Συστήματος Προσκόπων παρέστησαν μέλη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο