Στην τελετή του αγιασμού του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην τελετή του αγιασμού του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, παρουσία στελεχών και μελών του Συστήματος, γονέων και φίλων του προσκοπισμού


Στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας προσκοπικής χρονιάς παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012, πλαισιωμένος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Σπύρο Σταθούλη, Νικόλα Αλεπού και Νικόλαο Πέππα. 


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε καλή νέα προσκοπική χρονιά στα στελέχη και τα μέλη του Συστήματος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το εθελοντικό έργο που επιτελούν με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια τους.
Αναφερόμενος στην αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και των Προσκόπων της πόλης, μίλησε για τη συνεργασία που πρόκειται να αναπτυχθεί στο επόμενο διάστημα σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας του περιβάλλοντος.    


Ο Αρχηγός του Συστήματος κος Μιχάλης Φαλέτας ευχαρίστησε το κ. Δήμαρχο για την τιμητική παρουσία του στην τελετή του αγιασμού, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του εκ μέρους του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου για την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στο προσκοπικό τους έργο.


Στην τελετή του αγιασμού από τον πατέρα Αναστάσιο της ενορίας του  Αγίου Θωμά, παρουσία γονέων και φίλων του προσκοπιμού, συμμετείχαν  14 λυκόπουλα, 15 πρόσκοποι, 10 ανιχνευτές, 11 βαθμοφόροι και Αρχηγοί από άλλα Συστήματα των Προσκόπων Αμαρουσίου. Παραβρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Τοπικός Έφορος Παναγιώτης Καλογερόπουλος, ως εκπρόσωπος της Τοπικής Εφορίας Αμαρουσίου – Μελισσίων και μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο