Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Θα συνεργαστούμε στενά με τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την επίλυση των προβλημάτων της αυτοδιοίκησης  και για μια ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση με ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση

Τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού με τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή τη σημερινή τελετή παράδοσης και παραλαβής.

Ο Γ. Πατούλης, μετά την ολοκλήρωση της τελετής στο υπουργείο Εσωτερικών, ευχήθηκε στο νέο Υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο και  στο νέο υφυπουργό Θ. Λιβάνιο καλή επιτυχία στο έργο τους.

Συγκεκριμένα ο Γ. Πατούλης δήλωσε:

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια εποικοδομητική και δημιουργική συνεργασία που θα έχει ως στόχο της την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους πολίτες.

Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο. Προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η προώθηση ριζικών μεταρρυθμίσεων που θα κάνουν περισσότερο ευέλικτη και αποτελεσματική τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ζητήματα που αφορούν στην κυβερνησιμότητα και στη λειτουργία των ΟΤΑ τα οποία δημιουργήθηκαν λόγω του νόμου Κλεισθένη θα χρειαστεί να επιλυθούν άμεσα.

Θα συνεργαστούμε συστηματικά με την νέα πολιτική ηγεσία με στόχο την  αναπτυξιακή επανεκκίνηση των τοπικών μας κοινωνιών και την ουσιαστική ισχυροποίηση του θεσμού προς όφελος των πολιτών.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την παρουσία του κ.Πατούλη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών


Στιγμιότυπο 2 από την παρουσία του κ.Πατούλη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών


Στιγμιότυπο 3 από την παρουσία του κ.Πατούλη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών

Μετάβαση στο περιεχόμενο