Στην τελετή ορκωμοσίας του ετήσιου προγράμματος παιδαγωγικής κατάρτισης της ΑΣΠΑΙΤΕ εκπροσωπήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή ορκωμοσίας του ετήσιου προγράμματος παιδαγωγικής κατάρτισης της  Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ( ΑΣΠΑΙΤΕ) για το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017  εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Στην τελετή παρευρέθη η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, υπογράμμισε το υψηλό εκπαιδευτικό έργο που προσφέρει η ΑΣΠΑΙΤΕ στους νέους μας, συγχαίροντας τη Διοίκηση και τους εκπαιδευτικούς.
« Είμαστε υπερήφανοι που η ΑΣΠΑΙΤΕ βρίσκεται στα διοικητικά όρια της πόλης μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στο σημαντικό έργο σας» σημείωσε η κα Χαλιώτη.  
 Παράλληλα, απευθυνόμενη στους σπουδαστές που αποφοίτησαν, τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σχολής κ. Ιωάννης Σαριδάκης ευχαρίστησε τη Διοίκηση και ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη διαχρονική στήριξή τους στο έργο της Σχολής. 

 

Σχετικά αρχείαΣτην τελετή ορκωμοσίας του ετήσιου προγράμματος παιδαγωγικής κατάρτισης της ΑΣΠΑΙΤΕ εκπροσωπήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο