Στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και βράβευσης αθλητών και αθλητριών του Ομίλου «Τρίτων» Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας από την πρόεδρο του ομίλου Α. Μέτσιου.

Παρουσία πλήθους κόσμου, αθλητών, προπονητών και φίλων του ομίλου, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Αθλητικού Ομίλου «Τρίτων» Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Στέφανο Λέανδρο, και τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες της υδατοσφαίρισης Ιόλη και ʼλκηστη Μπενέκου.Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Δ. Καμπούκος, βραβεύοντας τις νεαρότερες σε ηλικία αθλήτριες της γυναικείας ομάδας.


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου «Τρίτων» Αμαρουσίου και μαζί τη βράβευση αθλητών και αθλητριών του για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης, με σύσσωμη εκπροσώπηση από αθλητές, προπονητές, μέλη του συλλόγου και δημοτικούς συμβούλους, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, δήλωσε υπερήφανος που ο «Τρίτων» είναι αθλητικός όμιλος του Αμαρουσίου και συνεχάρη όλους του συντελεστές των τμημάτων και των ακαδημιών, όπως και το Δ.Σ του ομίλου για το έργο τους, τις επιτυχίες και τις διακρίσεις του ομίλου στην υδατοσφαίριση και στην κολύμβηση, αναδεικνύοντας νέους πολλά υποσχόμενους αθλητές και αθλήτριες.


Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ομίλου Αναστασία Μέτσιου, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, «που σταθερά βοηθά στην ανάπτυξη και διάδοση των αθλημάτων του υγρού στίβου, φέρνοντας στο κολυμβητήριο πολλά παιδιά του Δήμου Αμαρουσίου, προσφέροντας τους έτσι διεξόδους και δυνατότητες μοναδικές για την ψυχική και σωματική τους Υγεία» και ως «Τρίτων» τον ευχαρίστησε για την πολύχρονη προσφορά του στον όμιλο.


Ως ελάχιστη έμπρακτη αναγνώριση αυτής της υποστήριξης από μέρους της Δημοτικής Αρχής προς τις δραστηριότητες του ομίλου, παρέδωσε στον κ. Πατούλη, μία τιμητική πλακέτα.


Ακολούθησε η βράβευση αθλητών και αθλητριών για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι αθλήτριες του ομίλου: Μπενέκου ʼλκηστις, Μπενέκου Ιόλη, Χαραλαμπίδου Στεφανία, Χαραλαμπίδου Ιωάννα, και Τερεφού Στέφη, που με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας κατέκτησαν προ μηνών το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.


Πρωτεργάτες της κατάκτησης ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Μορφέσης, και Στέφανος Λέανδρος.


Στην κατηγορία των ανδρών τιμήθηκαν τέσσερις αθλητές που προέρχονται από τις υποδομές του ομίλου, και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, επανδρώνουν τα τελευταία χρόνια την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης που αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι: Ερρίκος Ασλάνης, Γιάννης Ριζόπουλος, Γιάννης Καρκάνης και Κωνσταντίνος Βούλγαρης.


Στη συνέχεια βραβεύθηκαν και οι νεαρότερες σε ηλικία αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, αθλήτριες που, επίσης, προέρχονται από τις υποδομές του ομίλου.


Σε επίπεδο διαιτησίας, βραβεύτηκαν οι διεθνείς διαιτητές υδατοσφαίρισης Απόστολος Τσαντάς, μέλος του Παγκόσμιου Συνδέσμου Διαιτητών Υδατοσφαίρισης, για την μακρόχρονη παρουσία του στο χώρο, καθώς και ο Γιώργος Σταυρίδης, ως ο μοναδικός διαιτητής στο κόσμο που έπαιξε σε τρεις τελικούς το 2012.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Γεν. Γραμματέας του ομίλου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Νίκος Αλεπούς, Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Θανάσης Βλαχωπιότης, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Παναγιώτης Σαγρής, Κώστας Βλάχος, Λευτέρης Μαγιάκης και Δημήτρης Πολυχρονιάδης, ο τεχνικός σύμβουλος του ομίλου Κώστας Βλαντής, το μέλος του Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Βάσω Αρβανιτοπούλου, ο πρόεδρος του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Μάκης Ουίλς, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού Αθανάσιος Νησιώτης, μέλη της διοίκησης του ιδρύματος Φίλων Τυφλών «Ειρήνη Λασκαρίδου», όπως και μέλη του Δ.Σ , προπονητές, αθλητές και φίλοι του ομίλου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο