Στην τελετή έναρξης του CARDIO ATHENA 2017 παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου & Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Το CARDIO ATHENA 2017 πέραν της σημαντικής προσφοράς του έχει αποδώσει και σημαντικά επιστημονικά ευρήματα.

Στην τελετή έναρξης του Cardio Athena 2017 προσκεκλημένος του Καθηγητή κ. Δημήτριου Τούσουλη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εργασίες αλλά και την ομιλία του Καθηγητή Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιου Χρούσου με τίτλο:

«Γενετική και Επιγενετική στην Εξέλιξη και Ανάπτυξη του Ανθρώπου».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο και την Οργανωτικής Επιτροπή του συνεδρίου Cardio Athena 2017 για αυτήν την σημαντική προσπάθεια η οποία όπως τόνισε πέραν της σημαντικής κοινωνικής προσφοράς της έχει αποδώσει και σημαντικά επιστημονικά ευρήματα.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που παίζει η διατροφή αλλά και η θετική επίδραση της φυσικής δραστηριότητας στην καρδιαγγειακή υγεία.

 

Σχετικά αρχείαΣτην τελετή έναρξης του CARDIO ATHENA 2017 παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου & Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης (1)


Στην τελετή έναρξης του CARDIO ATHENA 2017 παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου & Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο