Στην τελετή έναρξης της νέας προσκοπικής χρονιάς του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στον ετήσιο αγιασμό του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου και στην τελετή έναρξης της νέας προσκοπικής χρονιάς στο Κτήμα Συγγρού, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με μέλη της Διοίκησης.

Λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές και βαθμοφόροι του Συστήματος, καθώς και γονείς και φίλοι του προσκοπισμού συναντήθηκαν στην καθιερωμένη αυτή εκδήλωση, ανταλλάσοντας ευχές για μία δημιουργική νέα χρονιά.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους προσκόπους και τον Αρχηγό τους κ. Γιάννη Γεωργόπουλο για την εθελοντική προσφορά τους και τις δράσεις που έφεραν εις πέρας κατά την προηγούμενη προσκοπική περίοδο, σημειώνοντας ότι «εθελοντισμός και προστασία του περιβάλλοντος πάνε μαζί», ενώ  πρόσθεσε  ότι « ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να  είναι αγωγός στο έργο του 2ου Συστήματος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».                                 

Ο Αρχηγός του Συστήματος  κ. Γιάννης Γεωργόπουλος έκανε μία σύντομη παρουσίαση της σημαντικής προσκοπικής δραστηριότητας για την περίοδο 2015-2016 και ανέπτυξε τους στόχους του Συστήματος για τη νέα περίοδο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Δημήτρης Καρλαύτης και Ευθύμιος Τσίγκας.

 

Σχετικά αρχείαΣτην τελετή έναρξης της νέας προσκοπικής χρονιάς του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο