Στην τελετή έναρξης της μαθητικής εβδομάδας καλλιτεχνικής έκφρασης ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

|download file .jpg 403KB|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης
με τον Γ.Γ. Δια Βίου Μάθησης του
Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων
κ. Κων/νο Κουσκούκη, στην τελετή έναρξης
της μαθητικής εβδομάδας καλλιτεχνικής
έκφρασης.


|download file .jpg 472KB|

Προσκεκλημένος του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. ʼρη Σπηλιωτόπουλου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης της Μαθητικής Εβδομάδας Καλλιτεχνικής Έκφρασης, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των 15ων Πανελλήνιων Μαθητικών Καλλιτεχνικών Αγώνων.

Σημαντική συμμετοχή στους 15ους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες, είχαν οι μαθητές των σχολείων του Αμαρουσίου με δημιουργίες στη ζωγραφική και με παραστάσεις θεατρικές, χορευτικές και μουσικές.

Με αφορμή την τελετή έναρξης της Μαθητικής Εβδομάδας Καλλιτεχνικής Έκφρασης ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία προσφέρει στους νέους μας έναν ευχάριστο μέσον αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους, παράλληλα  με την αισθητική και  ψυχική καλλιέργεια τους, την ανάπτυξη της προσωπικότητας τους  και την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρισμάτων που διαθέτουν.
Ως Δημοτική Αρχή έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε τα παιδιά μας, το μέλλον της πόλη μας  να καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, να εκφράζουν την ευαισθησία και το ταλέντο τους. Στο Κέντρο Τέχνης Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου λειτουργούν προγράμματα ζωγραφικής, κατασκευών, χορού, μουσικής κ.α. όπου αξιόλογες καθηγήτριες διδάσκουν και καθοδηγούν τους νέους στην κατάκτηση νέων δεξιοτήτων. Επίσης κάθε προσπάθεια καλλιτεχνικής δημιουργίας στα σχολεία της πόλης μας έχει την υποστήριξη  μας. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της πόλη μας και τους καθηγητές τους  για τη συμμετοχή τους στους 15ους  Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες.»


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο