Στην Τελετή απονομής των Διπλωμάτων στους Αποφοίτους του M.A.in Education της ΑΣΠΑΙΤΕ παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συγχαίρει τους συντελεστές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «M.A.in Education της ΑΣΠΑΙΤΕ για την επιτυχή ολοκλήρωσή του.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Αποφοίτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «M.A.in Education, στην τελετή απονομής των διπλωμάτων.


 


 «Οι νέοι είναι το μέλλον της χώρας μας, σε αυτούς στηρίζεται η Ελλάδα για να εξέλθει από την κρίση, γι’αυτό και θα πρέπει να έχουν την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση όλων μας», τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στην Τελετή Απονομής των Διπλωμάτων στους Αποφοίτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «M.A.in Education (Education Sciences)», της  ΑΣΠΑΙΤΕ που λειτουργεί σε σύμπραξη με  το Roehampton University του Λονδίνου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρόντων του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε.) της ΑΣΠΑΙΤΕ, Ομότιμου Καθηγητή Ιωάννη Χρυσουλάκη, του Προέδρου της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Roehampton Prof. Michael Day και των Επιστημονικών Υπευθύνων του Προγράμματος Καθηγήτριας Εύης Μακρή- Μπότσαρη και Dr. Richard  Race,  υπογράμμισε τη σημαντική αξία της εκδήλωσης, με την οποία επισφραγίζεται η επιτυχής ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών 34 αποφοίτων, συγχαίροντας τους συντελεστές, σπουδαστές, γονείς και εκπαιδευτικούς.                   


Παράλληλα, αναφερόμενος στο κοινωνικό έργο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Μ.Κ.Ο «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εξήρε τη σημαντική συμβολή της ΑΣΠΑΙΤΕ στη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στην Μυτιλήνη, στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου Παραρτήματός της  στο Β. Αιγαίο.


Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. κος Χρυσουλάκης διαβεβαίωσε τον κο Πατούλη ότι η ΑΣΠΑΙΤΕ θα συνεχίσει να συμβάλλει στο αξιέπαινο έργο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «Αποστολής» για τη στήριξη και ενίσχυση των αναξιοπαθούντων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας, μέσω των Παραρτημάτων της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Επικράτεια.     


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο