Στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Γ΄ Τάξης του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου και στη τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών της Γ΄ Τάξης του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου και η τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του σχολικού έτους 2015-2016.

Οι μαθητές/ τριες παρουσίασαν το οδοιπορικό δύο ετών  στο πλαίσιο του προγράμματος  ERASMUS+ με θέμα τον τουρισμό, μέσα από το οποίο ανέδειξαν όλες τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που συγκεντρώνει η χώρα μας, προβάλλοντας τον ελληνικό πολιτισμό, τα αξιοθέατα, την ελληνική διατροφή, κ.α.

Στη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης, εκ μέρους όλων των μαθητών, μαθήτρια της Γ’ Τάξης μίλησε για τα βιώματα και τις εμπειρίες τους στη διάρκεια των τριών σχολικών χρόνων του γυμνασίου, ενώ όλοι οι μαθητές άφησαν στο «κουτί των αναμνήσεων», ένα αντικείμενο σύμβολο, που χαρακτήρισε έντονα τη φετινή σχολική χρονιά.

Ακολούθως, παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και από το Σύλλογο των Καθηγητών τους.

Στο καλωσόρισμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στην ιστορικότητα του 1ου Γυμνασίου, τονίζοντας τη σημαντικότητα της διαδρομής του σχολείου όλα αυτά τα χρόνια.
Συγχαίροντας τους μαθητές και τους καθηγητές τους για την αξιόλογη αυτή εκδήλωση, ευχήθηκε στα παιδιά «κάθε επιτυχία» και κατά τη φοίτησή τους στο Λύκειο, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξη κα συμπαράσταση του, προκειμένου να συμβάλει στην πρόοδο της ιστορικής αυτής σχολικής μονάδας.  

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού και Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Καρλαύτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, γονείς, καθηγητές και εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την τελετή αποφοίτησης του 1ου Γυμνασίου


Στιγμιότυπο 2 από την τελετή αποφοίτησης του 1ου Γυμνασίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο