Στην τελετή ανακήρυξης των ‘Πρεσβευτών Ελληνισμού’ παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνη.
|download file .jpg 107Kb|


Ο κ. Πατούλης με τον Νομάρχη Αθηνών κ. Γ. Σγουρό.
|download file .jpg 99Kb|


Ο κ. Δήμαρχος συνομιλεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο Β’.
|download file .jpg 134Kb|


Στην τελετή ανακήρυξης των ‘Πρεσβευτών Ελληνισμού’, που διοργάνωσε για 13η συνεχή χρονιά η Νομαρχία Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.


Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Νομάρχη Αθηνών κ. Γ. Σγουρό για την διοργάνωση για 13η χρονιά του θεσμού των ‘Πρεσβευτών Ελληνισμού’, καθώς και τους βραβευθέντες για τη δράση τους στην προβολή της χώρας μας και του Ελληνικού Πολιτισμού.


Ιδιαίτερες τιμές για το πλούσιο ανθρωπιστικό και ιεραποστολικό έργο του, αποδόθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τη φετινή εκδήλωση.


Στην τελετή τιμήθηκαν ως Πρεσβευτές Ελληνισμού έξι σημαντικές προσωπικότητες των γραμμάτων και του πνεύματος από την Ελλάδα, την Ουρουγουάη, την Αίγυπτο, την Κίνα, την Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.


Οι ‘Πρεσβευτές Ελληνισμού’ είναι ένας θεσμός αφιερωμένος στην αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη, την πρώτη ‘Πρέσβειρα Ελληνισμού’, που τιμά εκείνους που με τη δράση, το έργο και τη γενικότερη στάση ζωής τους προβάλλουν και υπηρετούν παγκοσμίως τα Ελληνικά Ιδεώδη και τον Ελληνικό Πολιτισμό.
Μετάβαση στο περιεχόμενο