Στην τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας για τους 10ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics της Κορέας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης συμμετέχει στην τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας για τους 10ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας, εκπροσώπων του Πολιτιστικού, Αθλητικού και Κοινωνικού χώρου, μελών της ΕΟΕ και μελών της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Χειμερινών Αγώνων Pyeong Shang.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης με λαμπαδηδρόμους της Φλόγας της Ελπίδας για τους 10ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics της Κορέας.


Στην τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας για τους 10ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics που θα διεξαχθούν στην πόλη Pyeong Shang της Νότιας Κορέας, παρέστη προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics Dr Timothy Shriver και την Πρόεδρο των Special Olympics Ελλάς κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης.


Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου, σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας της χώρας, εκπροσώπων του Πολιτιστικού, Αθλητικού και Κοινωνικού χώρου, μελών της ΕΟΕ και μελών της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Χειμερινών Αγώνων  Pyeong Shang,αθλητών, εθελοντών και φίλων των Special Olympics.


Την τελετή πλαισίωσε καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ οι αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής παρέδωσαν τη Φλόγα στους πρώτους λαμπαδηδρόμους για την λαμπαδηδρομία που ακολούθησε μέσω των σημαντικότερων ιστορικών  μνημείων της Αθήνας με τερματισμό την Πρεσβεία της Κορέας στον Πύργο των Αθηνών.


Ο κος Πατούλης είχε τη ευκαιρία να ευχηθεί από καρδιάς «Καλή Επιτυχία» στους αθλητές της Ελληνικής Αποστολής των Special Olympics που αναχωρούν αύριο για την Κορέα. Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 55 άτομα που προέρχονται από τη Βόρειο Ελλάδα και την Αττική. Οι αθλητές των Special Olympics Ελλάς θα λάβουν μέρος σε 4 αθλήματα και συγκεκριμένα: Στο Αλπικό Σκι, στους Αγώνες Δρόμου με Χιονοβατήδες, στο Σκι Αντοχής και στο Χόκεϋ επί Δαπέδου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο