Στην πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου παρών ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα και τον γιο τους Αλέξανδρο, τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γ. Ζήκο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Π. Σαγρή και Κ. Ρώτα στην εκδήλωση του Ποντιακού Συλλόγου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 102Kb|


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση για τα 3..000 χρόνια Ιστορίας του Πόντου, στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το σύζυγο του Μαρίνα και το γιό τους Αλέξανδρο, τον Πρόεδρο του Ποντιακού Συλλόγου Αμαρουσίου Δ. Κοσμίδη και τους Δημοτικούς Συμβούλους Ν. Πέππα, Γ. Ζήκο, Ελ. Λέκκα, Κ. Ρώτα και Π. Σαγρή.
|download file .jpg 93Kb|


Αναμνηστική φωτογραφία του Δημάρχου Γ. Πατούλη  με τα Χορευτικά  Συγκροτήματα που συμμετείχαν στην εκδήλωση του Ποντιακού Συλλόγου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 128Kb|Μια βραδιά γεμάτη από Ποντιακή μουσική, τραγούδι και χορό απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του Ποντιακού Συλλόγου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη και Δημοτικών Συμβούλων, στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου.               


Την εκδήλωση τιμής για τα 3.000 χρόνια Ιστορίας του Πόντου διοργάνωσε ο Ποντιακός Σύλλογος Αμαρουσίου με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.
Στον χαιρετισμό  του ο Δήμαρχος μετά από μία σύντομη αναφορά στον πολιτισμό και την ιστορία του Πόντου, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νεοσυσταθέν Σύλλογο με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται κοντά του και θα υποστηρίζει το έργο του.   


Ο Πρόεδρος του  Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Δημήτρης Κοσμίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παραχώρηση στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών ενός χώρου, όπου ο Σύλλογος πραγματοποιεί δωρεάν μαθήματα ποντιακού χορού, καθώς και για την υποστήριξη της εκδήλωσης από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.                     


Η ζωντανή μουσική  με τους Δημήτρη Καρασσαβίδη και Δημήτρη Π. Καρασσαβίδη στο τραγούδι και τους εντυπωσιακούς χορούς από το συγκρότημα Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών «ο «Καπετάν Ευκλείδης » και το συγκρότημα Συλλόγου Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» έδωσαν παραδοσιακό χρώμα στη βραδιά που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.       
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο