Στην προσφορά του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στον χώρο της Υγείας αλλά και στην κοινωνία αναφέρθηκε ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, στην κοπή της πίτας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο του ΥΓΕΙΑ Α. Βγενόπουλο, και τον Γεν. Διευθυντή του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Α. Καρταπάνη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.


 


Στις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2014 που πραγματοποίησαν το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και το Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το έργο κοινωνικής προσφοράς του Ομίλου προς τους πολίτες του Αμαρουσίου αλλά και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες της πόλης.


Στον χαιρετισμό του προς τα μέλη της Διοίκησης των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, τους γιατρούς και το προσωπικό τους, ο κ. Πατούλης, ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη τύχη να φιλοξενούμε στα διοικητικά όρια της πόλης μας δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα υψηλών προδιαγραφών όπως είναι το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και το Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ με εξειδικευμένο υψηλής επιστημονικής κατάρτισης έμψυχο δυναμικό, αλλά και με έντονη παρουσία σε επίπεδο κοινωνικής προσφοράς προς τους κατοίκους της πόλης μας αλλά και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Είναι θετικό το γεγονός ότι οι τριγμοί στον χώρο της Υγείας δεν έχουν προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του Ομίλου και ελπίζουμε το 2014 να είναι μία χρονιά πιο αισιόδοξη με τα σημαντικότερα προβλήματα να ανήκουν στο παρελθόν».


Παρόντες στις εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ και του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ ήταν ο πρόεδρος του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών ΥΓΕΙΑ Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Ανδρέας Καρταπάνης, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων, γιατροί και εργαζόμενοι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο