Στην πολιτιστική εκδήλωση για το Μέγα Αλέξανδρο από τον Εκδρομικό & Περιηγητικό Όμιλο Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα από την εκδήλωση του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου για τη ζωή του Βασιλιά Αλέξανδρου, του Μεγάλου Έλληνα Μακεδόνα Στρατηλάτη και Εκπολιτιστή. 


 


Στην πολιτιστική εκδήλωση με θέμα: «Ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος» που διοργάνωσε ο Εκδρομικός & Περιηγητικός Όμιλος Αμαρουσίου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχαν μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη.     


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Ομίλου, παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κος Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κος Δημήτρης Καμπούκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης. Επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Ιατρίδης και Κώστας Ρώτας.


Μετά το θερμό καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ομίλου κο Μάκη Ουΐλς, ο ομιλητής κος Γιώργος Ρεκουνιώτης – Κυριακόπουλος (Λόης ) μίλησε για τη ζωή του Μέγα Αλέξανδρου, του Έλληνα Μακεδόνα Στρατηλάτη και Εκπολιτιστή, παράλληλα με την προβολή διαφανειών από τον κο ʼγγελο Βελεγράκη. Την εκδήλωση πλαισίωσε με την απαγγελία ποιημάτων από την ιστορία έως το θρύλο, η κα Αρτέμιδα Μέγα.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο