Στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Οφείλουμε όλοι οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μαζί με τους πολίτες να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε μία ισχυρή τοπική διακυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα για να κερδίσει η χώρα μας τη χαμένη της αίγλη και λάμψη»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στη Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους γύρω από τον ομώνυμο Καθεδρικό Ναό, με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης των Αθηνών.

Σε κλίμα κατάνυξης συνόδευσαν την Ιερά Εικόνα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, Ιερείς της Αρχιεπισκοπής, μέλη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, η μπάντα του Δήμου Αθηναίων,  άγημα του Στρατού και πλήθος πολιτών.

Σε μήνυμα του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Εύχομαι ο Πολιούχος Άγιος της Αθήνας να φωτίσει όλους εκείνους που επιθυμούν να εργαστούν με σχέδιο και όραμα για να γίνει η Αθήνα μία πόλη της ανάπτυξης, της καινοτομίας, της γνώσης, της συνεργασίας, της ανοιχτής συμμετοχής και της εξωστρέφειας, μέσα από ένα  μοντέλο μητροπολιτικής διακυβέρνησης.

Οφείλουμε όλοι οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μαζί με τους πολίτες να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε μία ισχυρή τοπική διακυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα για να κερδίσει η χώρα μας τη χαμένη της αίγλη και λάμψη. Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες».

 

Σχετικά αρχείαΣτην περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (1)


Στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (2)


Στην περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο