Στην περιφορά της Εικόνας του Ι.Ν. Αγίου Θωμά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 109 KB|

O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο, στην περιφορά της εικόνας του Ι.Ν. Αγίου Θωμά, παρουσία πλήθους πιστών.


|download file .jpg 92 KB|

O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κατά την περιφορά της εικόνας του Αγίου Θωμά από τον Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο. Τον κ. Πατούλη συνόδευαν η  σύζυγός του Μαρίνα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, και ο υπεύθυνος του Πολυιατρείου Αντώνης Παρτσινέβελος.


Με την τέλεση του πανηγυρικού εσπερινού και την καθιερωμένη περιφορά της Εικόνας του Ιερού Ναού, γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Θωμά στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην περιοχή του Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, στελεχών της Διοίκησης και πλήθους πιστών.


Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, ενώ την ιερή εικόνα κατά την περιφορά της συνόδευσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.


Στη λιτανεία της εικόνας παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόληψης Γιάννης Πουλόπουλος, ο υπεύθυνος του Δημοτικού Πολυιατρείου Αντώνης Παρτσινέβελος, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο