Στην περιφορά της εικόνας του Ι. Ν. Παναγίας της Νερατζιώτισσας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με πλήθος κόσμου ακολουθεί την περιφορά της άγιας εικόνας της Γέννησης της Θεοτόκου, που γιόρτασε το εκκλησάκι της Παναγίας της Νερατζιώτισσας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου.
|download file .jpg 115Kb|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κυρίλλο και τον Γενικό Δ/τη της ΕΡΑ Αν. Ανδρικάκη στη λιτή δεξίωση που παρέθεσε ο Ιερός Κλήρος της Παναγίας της Νερατζιώτισσας, μετά την περιφορά της εικόνας.
|download file .jpg 112Kb|


Με πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Κηφισιάς Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κυρίλλου, καθώς και την περιφορά της Ιερής Εικόνας, γιορτάστηκε και φέτος στις 8 Σεπτεμβρίου, η Γέννηση της Θεοτόκου, στο βυζαντινό εκκλησάκι της Παναγίας της Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι.


Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μ.Μαραγκάκης, ο αντιδήμαρχος κ Δ.Καρλαύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σ.Σταθούλης, Β.Κάββαλος, Δ.Καμπούκος, Θ.Βελής, Σ.Ραγκούσης, καθώς και πλήθος κατοίκων, ενώ στη συνέχεια  ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς εικόνας της Θεοτόκου στους δρόμους της περιοχής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο