Στην περιφορά της εικόνας των Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η παρακαταθήκη των τριών Ιεραρχών είναι οδηγός μας και μας υπενθυμίζει τη σημασία της διαφύλαξης της παιδείας, που αποτελεί θεμέλιο μιας υγιούς και πολιτισμένης κοινωνίας»

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παρακολούθησε το λαμπρό πανηγυρικό εσπερινό των Τριών Ιεραρχών που τελέστηκε χθες Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στα Άνω Πετράλωνα, τη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε και ακολούθως την περιφορά της εικόνας.

Ο Ιερός Ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς, οι οποίοι προσήλθαν να τιμήσουν τους τρεις αγίους της Ορθοδοξίας.

Σε μήνυμά του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για την ορθοδοξία. Οι τρεις Ιεράρχες, οι προστάτες του πνεύματος σηματοδοτούν την ένωση του θείου με την επιστήμη και την εκπαίδευση των παιδιών μας.

Η παρακαταθήκη των τριών Ιεραρχών είναι οδηγός μας και μας υπενθυμίζει τη σημασία της διαφύλαξης της παιδείας, που αποτελεί θεμέλιο μιας υγιούς και πολιτισμένης κοινωνίας. Καθήκον όλων μας είναι να επενδύσουμε σε μία καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά μας, για τους νέους μας με σωστές υποδομές και συνθήκες που θα διαμορφώνουν το κατάλληλο περιβάλλον για να ανθίζει η γνώση. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει στηρίξει πρωτοβουλίες προς σε αυτή την κατεύθυνση γιατί πιστεύουμε πως η γνώση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πάει η χώρα μπροστά και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης». 

 

Σχετικά αρχείαΣτην περιφορά της εικόνας των Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_1


Στην περιφορά της εικόνας των Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο