Στην παρουσίαση βιβλίου με θέμα την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΠλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του πολύ ενδιαφέροντος βιβλίου για την ΑΟΖ.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αναπληρωτή Γραμματέα προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο.Ο Αναπληρωτής Γραμματέας προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, συντονίζει την παρουσίαση, ενώ προλογίζει το βιβλίο ο Υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.


Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο: «Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Από τη Στρατηγική Κίνηση στην Οικονομική Λύση» των εκδόσεων Καστανιώτη, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης με συντονιστή τον αναπληρωτή γραμματέα προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, που επιμελήθηκε την έκδοση, οι συγγραφείς του έργου Θεόδωρος Καρυώτης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Maryland, ο Σόλωνας Κασσίνης, Διευθυντής Ενέργειας του Υπουργείου Εμπορίου της Κύπρου και ο Νίκος Λυγερός, Στρατηγικός σύμβουλος, αποκάλυψαν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου την κρυμμένη ανεκμετάλλευτη δυναμική της γεωπολιτικής και στρατηγικής θέσης της χώρας μας.


Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του κ. Λυγερού, ότι εάν χαραχθεί η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας, τότε το ελληνικό χρέος θα είναι ένα μόνο μικρό μέρος της.


Το βιβλίο προλόγισαν ο Υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας, και ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ενόπλων δυνάμεων, παράγοντες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και οικονομικό χώρο καθώς και πλήθος κόσμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο