Στην παρουσίαση του βιβλίου «Ζήσε Χωρίς Τσιγάρο» του Γ. Τούντα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον Υφυπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ. Τιμοσίδη, στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Ζήσε Χωρίς Τσιγάρο» του Γ. Τούντα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον Γ. Τούντα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης με τον Αν. Καθηγητή, Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος Π. Μπεχράκη.


Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Ζήσε Χωρίς Τσιγάρο» του Γιάννη Τούντα, που διοργάνωσε το Κέντρο Μελετών Υπηρεσιών Υγείας του Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.        


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, το βιβλίο προλόγισαν ο Καθηγητής, Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Χαράλαμπος Ρούσσος, ο Καθηγητής, Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Παν/μιου Αθηνών κ. Μελέτιος- Αθανάσιος Δημόπουλος, ο Αν. Καθηγητής, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος κ. Παναγιώτης Μπεχράκης, η κα Αθηνά Δρέττα Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Διευθυντής του Παγκόσμιου Κέντρου Ελέγχου για το Κάπνισμα και Καθηγητής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Harvard  κος Gregory Conolly.
Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μιχάλης Τιμοσίδης, φορείς και εκπρόσωποι από το χώρο της ιατρικής επιστήμης.


Στις σελίδες του βιβλίου «Ζήσε Χωρίς Κάπνισμα» αναφέρονται όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το κάπνισμα και πώς να κόψετε το τσιγάρο. Εκτός από τις χρήσιμες πληροφορίες γύρω από το κάπνισμα και τις συνέπειες του, το βιβλίο επικεντρώνεται στους μύθους και στους φόβους που κουβαλάει ο καπνιστής σε όλη του τη ζωή.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τούντα δήλωσε:
«Με τη διπλή ιδιότητά μας στηρίζουμε και ενισχύουμε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην αποφυγή ή την παύση της καταστροφικής αυτής συνήθειας, μεταδίδοντας και πολλαπλασιάζοντας το  αντικαπνιστικό μήνυμα, ώστε να γίνει τρόπος ζωής από τα πρώτα σχολικά βήματα των παιδιών μας.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο