Στην παρουσίαση του βιβλίου του Νάσου Γαλακτερού «Ο τελευταίος αγώνας» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο χαιρετισμό τους προς τους παρευρισκομένους της βιβλιοπαρουσίασης.
|download file .jpg 87KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, και το Νάσο Γαλακτερό.
|download file .jpg 81KB|


Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του μεγάλου Έλληνα καλαθοσφαιριστική Νάσου Γαλακτερού, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στη διάρκεια της βραδιάς που εκτυλίχθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στη διαδρομή του μεγάλου παίκτη του μπάσκετ Νάσου Γαλακτερού, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην πρώτη του εκδοτική προσπάθεια του, σημειώνοντας ότι είναι χαρά για το Δήμο Αμαρουσίου να φιλοξενεί αγαπημένους αθλητές.


Για τον «Τελευταίο αγώνα» του Νάσου Γαλακτερού, που συνδυάζει εύστοχα το πραγματικό με το φανταστικό, περιπλέκοντας τη ζωή, τον έρωτα και το μπάσκετ, μίλησαν με συντονιστή τον παρουσιαστή Αλέξη Κωστάλα, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Γιαννάκης, ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο μουσικός παραγωγός Νίκος Μουρατίδης κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο