Στην παρουσίαση του βιβλίου «Σχέση Ιερών Κανόνων και κοσμικών νόμων» του π. Φωτόπουλου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον π.Σαράντη, πρόεδρο της Εστίας Πατερικών Κειμένων, τον δικηγόρο Κώστα Παπασωτηρίου και τον π.Λάμπρο Φωτόπουλο.
|download file .jpg 76KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου ‘Σχέση Ιερών Κανόνων και κοσμικών νόμων’ συγχαίρει για το πόνημά του τον π. Λάμπρο Φωτόπουλο.
|download file .jpg 83KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παραβρίσκεται στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του π. Φωτόπουλο με τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Β. Μπαλάση, Κ. Αντωνόπουλο και Ν. Αλεπού, παρουσία εκπροσώπων του Ιερού Κλήρου και πλήθους πολιτών.
|download file .jpg 97KB|


Στην παρουσίαση του βιβλίου ‘Σχέση Ιερών Κανόνων και κοσμικών νόμων’ του π. Λάμπρου Φωτόπουλου νομικού και θεολόγου από την  Εστία Πατερικών Κειμένων παρέστη ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, παρουσία εκπροσώπων του Ιερού Κλήρου και πλήθους πολιτών, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.   


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη για το πόνημα τον π. Φωτόπουλου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η σημερινή κρίση αποδεικνύει ότι οι κοσμικοί νόμοι όταν είναι αντίθετοι προς το κοινό αίσθημα ανατρέπονται, ενώ οι κανόνες της εκκλησίας που είναι θεόπνευστοι είναι αναλλοίωτοι εις τους αιώνες. Παράλληλα εξήρε την προσωπικότητα του π. Σαράντη και Προέδρου της Εστίας Πατερικών Κειμένων υπογραμμίζοντας ότι είναι λαμπρότατος κληρικός της Ορθοδοξίας και το Μαρούσι είναι υπερήφανο που δραστηριοποιείται στην πόλη μας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αμαρουσίου π. Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βασίλειος Μπαλάσης, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Νικόλαος Αλεπούς και Δημήτριος Σμυρνής. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο