Στην παρουσίαση του βιβλίου «Ένα κορίτσι εξομολογείται» της Πόπης Μαγουλά –Γαϊτάνου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 145KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Πόπης Μαγουλά – Γαϊτάνου, με τίτλο «Ένα κορίτσι εξομολογείται», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
|download file .jpg 162KB|


Στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου εφηβικού μυθιστορήματος της Πόπης Μαγουλά – Γαϊτάνου με τίτλο «Ένα κορίτσι εξομολογείται», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.     


Το βιβλίο γραμμένο με ιδιαίτερη ευαισθησία και προβληματισμό, απευθύνεται όχι μόνο στους νέους, αλλά και στους γονείς που θέλουν να γνωρίσουν ό,τι συμβαίνει στην ψυχή των παιδιών τους.


Ο κ. Πατούλης στον χαιρετισμό του εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στην κα. Μαγουλά – Γαϊτάνου για το εξαίρετο συγγραφικό της έργο, το οποίο έχει αναγνωρισθεί και τιμηθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς. «Ο Δήμος Αμαρουσίου –σημείωσε- στηρίζει κάθε συμπολίτης μας που με το έργο του προσφέρει στον πολιτισμό μας και συμβάλει στην καλλιέργεια εποικοδομητικών σχέσεων στα μέλη της κοινωνίας μας.»


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης πολλοί φίλοι της συγγραφέως και λάτρεις του καλού βιβλίου. Μεταξύ των παρευρισκομένων ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Αλεπούς και το μέλος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κα. Γλυκερία Μοστρού.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο