Στην παρουσίαση του σχεδίου της ΝΔ από τον Προέδρο Αντ. Σαμαρά, για τους θεσμούς, την κοινωνία και την ασφάλεια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, στην ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για τους θεσμούς, την κοινωνία και την ασφάλεια.O Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, σε στιγμιότυπο με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του ‘Ζάππειο IV’ από τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.


Στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, «Ζάππειο IV» για την παρουσίαση των προτάσεων του κόμματος σχετικά με την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, της εγκληματικότητας, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει στο χώρο της Υγείας, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.


Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για ανάγκη «αλλαγής του συστήματος διακυβέρνησης» και επεσήμανε ότι «πέρα από δανειακές συμβάσεις πρέπει να υπογράψουμε ένα κοινωνικό συμβόλαιο για εκείνα που πρέπει να αλλάξουμε, για εκείνα που πρέπει να διαφυλάξουμε, για εκείνα που πρέπει να πετύχουμε».


Για την Υγεία, ο κ. Σαμαράς, ανακοίνωσε ότι θα προωθηθούν μεγάλες τομές, αναφέροντας τη λειτουργία δικτύου πρωτοβάθμιας περίθαλψης, την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας με πλήρες ιστορικό κάθε ασθενή – ασφαλισμένου, τη συγχώνευση των νοσοκομειακών μονάδων. Παράλληλα, προανήγγειλε αλλαγές στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ όπως είναι η αμοιβή γιατρών κατά πράξη και ενίσχυση φαρμακοποιών, ο σεβασμός στο λειτούργημα του γιατρού δίνοντάς του τον τελευταίο λόγο στην επιλογή της θεραπείας, η δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος για την ανάπτυξη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, εξασφαλίζοντας στον πολίτη ελεγχόμενα φάρμακα ποιότητας.


Στο περιθώριο της παρουσίασης του «Ζάππειο ΙV» ο κ. Πατούλης, είχε επαφές με τον στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εκπροσώπους από το χώρο της Υγείας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο