Στην παρουσίαση του κοινωνικού έργου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στη εκδήλωση για την παρουσίαση του κοινωνικού έργου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. 


 


Τη σημαντική συνεισφορά των Προσκόπων στον εθελοντισμό, ιδιαίτερα στη παρούσα δύσκολη εποχή που διέρχεται η ελληνική κοινωνία επισήμανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Εφορεία Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων για την παρουσίαση του κοινωνικού έργου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ).    


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ.του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κου Χρήστου Λυγερού, στελεχών, βαθμοφόρων, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της πόλης και πλήθους φίλων του Σώματος.    


Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης υπογράμμισε την αναγνώριση που οφείλουμε όλοι στην προσφορά του Προσκοπισμού στην ελληνική κοινωνία, ειδικότερα στην παρούσα δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, που ο εθελοντισμός έχει πρωταρχικό ρόλο.              
«Στην πόλη μας, το έργο που επιτελεί η Τοπική Εφορεία για το καλό της νεολαίας μας είναι αξιόλογο,αλλά και η προσφορά της σε όλες τις εθελοντικές δράσεις που διοργανώνουμε είναι πολύ σημαντική και αξίζουν την επιβράβευσή μας. Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθειες σας, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ελληνική κοινωνία που χειμάζεται από την οικονομική κρίση και να προστατεύουμε το περιβάλλον μας.»


Το αφιέρωμα στην κοινωνική προσφορά του Προσκοπισμού παρουσίασαν ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠ κος Ιωάννης Κασμίρογλου και η υπεύθυνη τω Δημοσίων Σχέσεων κα Μαριάννα Φράγκου. Την προσφορά της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου Μελισσίων ανέπτυξε ο Τοπικός Έφορος κος Νίκος Μπογδάνος. Την εκδήλωση άνοιξε με ένα θερμό καλωσόρισμα προς τους παριστάμενους η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης κα Μαργαρίτα Γεωργοπούλου.


Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Κων/ νος Βλάχος, Ελευθέριος Μαγιάκης.     
 


               


 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο