Στην πανηγυρική λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Κολωνό ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Με οδηγό την πίστη και την αγάπη μας στην πατρίδα, ας προσπαθήσουμε όλοι ενωμένοι να έρθουν καλύτερες μέρες για τους Έλληνες και τη χώρα μας».

O Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παρακολούθησε την πανηγυρική θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Κολωνό χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Θεοφιλέστατου Επίσκοπου Θεσπιών κ. Συμεών. Παρούσα στη λειτουργία ήταν και η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Χθες παραβρέθηκε στην περιφορά της Εικόνας των Αγίων που τελέστηκε από Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης της Ομόνοιας, αφού παρακολούθησε τον Εσπερινό προς τιμή της σημερινής εορτής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Σήμερα είναι μία σημαντική εορτή της ορθοδοξίας. Εύχομαι σε όλους τους εορτάζοντες υγεία και ευημερία. Με οδηγό την πίστη και την αγάπη μας στην πατρίδα, ας προσπαθήσουμε όλοι ενωμένοι να έρθουν καλύτερες μέρες για τους Έλληνες και τη χώρα μας».

 

Σχετικά αρχείαΣτην πανηγυρική λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Κολωνό ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (1)


Στην πανηγυρική λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Κολωνό ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (2)


Στην πανηγυρική λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Κολωνό ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (3)


Στην πανηγυρική λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Κολωνό ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο