Στην πανηγυρική εκδήλωση του Κλάδου Πουλιών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για το πιο μεγάλο αερόστατο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και η Πρόεδρος του Δ.Σ του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού κα. Αναστασία Καραφουλίδου στην πανηγυρική εκδήλωση στο Ποδηλατοδρόμιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για το πιο μεγάλο αερόστατο που διεκδικεί μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.
|download file .jpg 142KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς κ. Ελευθέριο Μπούλια και την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ( Σ.Ε.Ο) κα Αναστασία Καραφουλίδου παρακολουθούν να ξεδιπλώνεται το τεράστιο αερόστατο, φτιαγμένο με 4810 κομμάτια ύφασμα, έργο του Κλάδου Πουλιών.
|donwload file .jpg 163KB||donwload file .jpg 154KB|


 


Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στην πανηγυρική εκδήλωση του Κλάδου Πουλιών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στο Ποδηλατοδρόμιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπου ξεδιπλώθηκε το πιο μεγάλο επίπεδο αερόστατο του κόσμου, που διεκδικεί μια  θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Το τεράστιο επιδαπέδιο αερόστατο 584,64 τ.μ. και 95μ περίμετρο, φτιαγμένο με 4810 κομμάτια ύφασμα είναι το αποκορύφωμα πολύμηνης πανελλήνιας δράσης από 3600 περίπου Πουλιά σε 166 Πόλεις και χωριά της Ελλάδας μαζί με τα Στελέχη των Ομάδων τους.

Τα παιδιά ζωγράφισαν σκηνές από τον τόπο τους πάνω σε κομμάτι πανί , τα κομμάτια που μαζεύτηκαν ενώθηκαν και να δημιουργήσουν το τεράστιο αερόστατο.   

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας την εκδήλωση συνεχάρη τα Πουλιά αλλά και τα Στελέχη των Ομάδων τους για την εξαιρετική αυτή δράση και δήλωσε ότι  Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει δράσεις που συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση των παιδιών και στην καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης και προσφοράς στον τόπο.   

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Ελευθέριος Μπούλιας.


           


Μετάβαση στο περιεχόμενο