Στην ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά, «Ζάππειο ΙΙΙ» για την εξυγίανση της οικονομίας, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στο «Ζάππειο ΙΙΙ» για την οικονομία.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο στιγμιότυπο του χαιρετισμού του Αντώνη Σαμαρά, με τον Κώστα Καραμανλή.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.Από την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, «Ζάππειο ΙΙΙ» για το σχέδιο εξυγίανσης της οικονομίας.


Με κύριους άξονες την ανάκαμψη, την κοινωνική συνοχή, τις μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη, παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, το «Ζάππειο ΙΙΙ», το σχέδιο για την εξυγίανση της οικονομίας με στόχο την αναγέννηση της Ελλάδας, παρόντος και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.


Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα άμεσης ανάκαμψης της οικονομίας θέτοντας ως προϋπόθεση τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής. Βαδίζοντας βάσει στρατηγικού σχεδιασμού, ο κ. Σαμαράς, έκανε λόγο για μακροχρόνια και βιώσιμη ανάπτυξη με ευρωπαϊκή προοπτική μέσα από μέτρα που θα δώσουν ώθηση στην επιχειρηματικότητα, θα σχετίζονται με μείωση των φορολογικών βαρών, περιστολή της δημόσιας δαπάνης, πάταξη της ανεργίας, με τελικό ζητούμενο την οικονομική και κοινωνική αναγέννηση.


«Στόχος μας είναι να τα αλλάξουμε όλα: μοντέλο ανάπτυξης και σύστημα διακυβέρνησης. Πρέπει να αλλάξουμε το μοντέλο ανάπτυξης γιατί μέχρι τώρα καταναλώναμε από δανεικά. Και χρεώναμε τα παιδιά μας. Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα που την κατάντησαν υπερχρεωμένη» επεσήμανε ο κ. Σαμαράς, δηλώνοντας με έμφαση ότι η Ελλάδα μπορεί να αναγεννηθεί μέσα σε ένα περιβάλλον πολιτικής σταθερότητας.


Στο περιθώριο της παρουσίασης του «Ζάππειο ΙΙΙ» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, είχε επαφές με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, όπως και με άλλα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο