Στην ομιλία της ιατρού Λ. Βούρβουλη, για την ιατρική αισθητική και αντιγήρανση χωρίς νυστέρι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην ομιλία για την ιατρική αισθητική.


Στην με ομιλία σχετικά με τις μεθόδους ιατρικής αισθητικής και αντιγήρανσης χωρίς νυστέρι που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης. Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Μαρουσιώτισσα δερματολόγος Λίλιαν Βούρβουλη – Ρίκερς, που πλέον εργάζεται και δραστηριοποιείται στη Γερμανία.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παρουσίασε τη διαδρομή της Λίλιαν Βούρβουλη – Ρίκερς, ανέφερε ότι ο Δήμος σταθερά προβάλει μέσα από πρωτοβουλίες όπως αυτή ό,τι νεότερο και καινοτόμο έχει να επιδείξει η επιστήμη προς όφελος της ενημέρωσης του πληθυσμού και βρίσκεται στο πλευρό επιστημόνων του τόπου που διακρίνονται και τιμούν μέσα από την επαγγελματική τους δραστηριοποίηση την πατρίδα μας στο εξωτερικό.


Παρόντες στην ομιλία ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής, και η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο