Στην κοπή του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζεύς» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Κρηταγενής Ζεύς» κ.Κανελλάκη, χαιρετίζει την εκδήλωση της κοπής της πίτας.
|download file.jpg 112 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης παρακολουθούν τους νέους του Συλλόγου να ερμηνεύουν Κρητικά τραγούδια.
|download file .jpg 108 KB|


Κοντά σε δεκάδες συμπολίτες μας που έλκουν την καταγωγή τους από την Κρήτη είχε την ευκαιρία να βρεθεί  και να συνομιλήσει ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης, κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο  Κρηταγενής Ζεύς».
Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τα θερμά του συναισθήματα που βρέθηκε ανάμεσα σε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεται μαζί τους κοινές ρίζες και τόνισε ότι το Κρητικό στοιχείο είναι πολύ έντονο στην πόλη μας.                    
Σε ό,τι αφορά στον «Κρηταγενή Δία», ο κ. Πατούλης εξήρε το έργο του Συλλόγου και συνεχάρη τον πρόεδρό του κ. Κ. Κανελλάκη και την προσπάθεια που κάνει για να διατηρήσει ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα που χαρακτηρίζουν την Κρήτη. Παράλληλα τόνισε ότι θα αναζητηθεί χώρος κατάλληλος για τα γραφεία του Συλλόγου, καθώς το υπόστεγο της Μαραθωνομάχων, όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα ο Σύλλογος, θα γκρεμιστεί για να δώσει τη θέση του σε μια μεγάλη πλατεία.
Στην εκδήλωση εκτός του κ. Δημάρχου παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Ε. Λέκκα, Ν. Πέππας, Γ. Πουλόπουλος, Σ. Σταθούλης και πλήθος Κρητών του Αμαρουσίου.Μετάβαση στο περιεχόμενο