Στην κοπή της βασιλόπιτας του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Με τις πράξεις τους και την ανιδιοτελή διάθεση τους να στηρίξουν έμπρακτα ευπαθείς ομάδες πολιτών αποτελούν πρότυπο ανθρωπιάς για όλους μας»

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που διοργάνωσε το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Πατέρα Δημήτριου.

 Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές για μία καλή και δημιουργική χρονιά με όλα τα μέλη της ενορίας αλλά και να συγχαρεί τον  Πατέρα Δημήτριο για το σημαντικό ανθρωπιστικό του έργο.

Σε δηλώσεις του τόνισε:

« Σε αυτή την κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών, υπό την καθοδήγηση του Πατέρα Δημήτριου, κάνει πράξη τις έννοιες αλληλεγγύη και προσφορά στο συνάνθρωπο.

Τα τελευταία χρόνια αγόγγυστα βοηθά συστηματικά συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη προσφέροντας φαγητό, φάρμακα αλλά και χρηματικά ποσά για την κάλυψη βασικών αναγκών σίτισης και εστίασης. Τόσο στον Πατέρα Δημήτριο όσο και σε όλα τα μέλη της ενορίας αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια.

Με τις πράξεις τους και την ανιδιοτελή διάθεση τους να στηρίξουν έμπρακτα ευπαθείς ομάδες πολιτών αποτελούν πρότυπο ανθρωπιάς για όλους μας.

Η ΚΕΔΕ είναι στο πλευρό τους και θα συνεχίσει να στηρίζει το σημαντικό έργο τους». 

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της βασιλόπιτας του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_1


Στην κοπή της βασιλόπιτας του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο