Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο.


Στην τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού στα γραφεία της, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κύριλλου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μαζί με τις ευχές του για μία ευλογημένη και δημιουργική χρονιά, προσέφερε στο Δήμαρχο ένα φυλακτό ως δώρο, «αφιερωμένο στην επέτειο των 100 ετών από τους αγώνες των προγόνων μας για την απελευθέρωση της ελληνικότατης Μακεδονίας».

Ο κ. Πατούλης, από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά το Μητροπολίτη για τις ευχές και τη χειρονομία του αυτή, και με την ευκαιρία της συνάντησής τους, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, η αμοιβαία εκτίμηση και αγαστή σχέση που συνδέει τις δύο πλευρές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο