Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δ. Καλογερόπουλου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ανάμεσα στον Γενικό Γραμματέα κ. Καλογερόπουλο Δημήτρη και τους Δημάρχους: Νίκαιας κ. Ιωαννίδη Γιώργο, Π.Φαλήρου κ. Χατζηδάκη Διονύση, Παλλήνης κ. Ζούτσο Αθανάσιο, Μεταμόρφωσης κ. Καρπέτα Μιλτιάδη, Χαλανδρίου κ. Κουράση Γιώργο.Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ιωάννη Σγουρό και στο Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Νίκο Χιωτάκη.


Στην τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας που πραγματοποίησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής παρουσία του  Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ιωάννη Σγουρού και Δημάρχων, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου.


Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε θερμές ευχές για υγεία και ευημερία το νέο έτος με τους παρευρισκόμενους, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Γενικό Γραμματέα και τους στενούς συνεργάτες για τα τρέχοντα ζητήματα – προβλήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και για θέματα που αφορούν την πόλη του Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο