Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Δ. Θεοχάρη και μέλη του Δ.Σ. στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ανταλλάσοντας θερμές ευχές για το νέο έτος με τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου.


Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πρόεδρος κος Δημήτρης Θεοχάρης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013, στο ανακαινισμένο με τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου, γραφεία του Συλλόγου.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου για την ενεργή παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στα δρώμενα της πόλης, ενώ αναφερόμενος στο σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί στη γειτονιά του Ψαλιδίου που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, υπογράμμισε ότι «παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και ειδικότερα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να υλοποιεί έργα στην πόλη και θα εντείνει την προσπάθεια για τη διασφάλιση πόρων από το ΕΣΠΑ. Δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη» κατέληξε ο κος Πατούλης, διαβεβαιώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι η Διοίκηση βρίσκεται σε ανοικτό διάλογο με τους συλλόγους της πόλης και ανταλλάσει απόψεις και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Νικόλας Αλεπούς, Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Παναγιώτης Σαγρής, Ελευθέριος Μαγιάκης και Δημήτριος Πολυχρονιάδης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο