Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΜία τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του Δήμου Αμαρουσίου στο έργο του συλλόγου προσέφερε στο Δήμαρχο κ. Πατούλη, η πρόεδρος του συλλόγου Ρ. Μπόγδανου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους και μέλη του Συλλόγου Αθμονέων στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.


Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αθμονέων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2013 παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, μαζί με δημοτικούς συμβούλους, μέλη και φίλους του Συλλόγου.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ευχήθηκε στους παρευρισκομένους Υγεία, Καλή και Δημιουργική Χρονιά. «Ο Δήμος έχει σταθερά σταθεί στο πλευρό του συλλόγου ανταποκρινόμενος σε κάθε είδους ιδέα και εγχείρημα με πιο πρόσφατη την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας με στόχο την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάδειξη του Λαογραφικού Μουσείου της πόλης. Μέλημά μας είναι να διατηρήσουμε ζωντανή την πολιτιστική και πνευματική κληρονομιά του τόπου μας. Για αυτό και θα συνεχίσουμε να πράττουμε το ίδιο και στο μέλλον στηρίζοντας κάθε δημιουργική πρόταση κάθε συλλόγου και φορέα που έχει την ίδια αποστολή» σημείωσε ο κ. Πατούλης.


Επιβεβαιώνοντας την έμπρακτη υποστήριξη του έργου του συλλόγου από το Δήμο, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρούλα Μπόγδανου, προσέφερε στον κ. Πατούλη, μία πλακέτα ως μία συμβολική κίνηση αναγνώρισης της σημαντικής συνεισφοράς του.


Την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων συνόδευσε μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Ιωάννης Γρίβας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Νικόλας Αλεπούς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Παρτσινέβελος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καμπούκος, Δημήτρης Καρλαύτης, Κώστας Νταλούκας, Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη, Ρένα Χαλιώτη, Κώστας Αντωνόπουλος, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Αθανάσιος Βελής, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Κωνσταντίνος Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο