Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Θρ. Δάλλα, και τον Γεν. Γραμματέα του Ομίλου Γ. Σπηλιωτόπουλο.


 


 


Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των αθλητών του για τις διακρίσεις τους τη χρονιά που πέρασε, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ του Ομίλου Θρασύβουλου Δάλλα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο για την προσφορά του στο άθλημα της ιππασίας αλλά και για τις πρωτοβουλίες του στην κατεύθυνση της προώθησης στη νεολαία της πόλης της αθλητικής παιδείας και της αγάπης για την ιππασία. Αναφερόμενος, συγκεκριμένα, στα δωρεάν μαθήματα για μαθητές Γυμνασίου που προσέφερε αλλά και στο πρόγραμμα θεραπευτικής ιππασίας για παιδιά παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικές, αναπτυξιακές και νοητικές δυσκολίες, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο για την πολύ καλή συνεργασία. Απευθυνόμενος προς τους αθλητές, τους ευχήθηκε νέες επιτυχίες και διακρίσεις μέσα στη νέα χρονιά.


Οι Έλληνες ιππείς και αμαζόνες έφεραν το 2013 την Ελληνική Ιππασία στο προσκήνιο της διεθνούς ιππικής σκηνής με καλές εμφανίσεις και διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες και πρωταθλήματα.


Με την ευκαιρία της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλητές του Ομίλου για τις επιτυχίες τους. Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος αναδείχθηκε πολυνίκης όμιλος της ιππικής δεξιοτεχνίας για το 2013 καθώς τρεις αμαζόνες του αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες στον αγώνα που διεξήχθη μεταξύ 17 και 19 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο