Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Όλοι μαζί Διοίκηση και εργαζόμενοι εντείνουμε την προσπάθειά μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας

 

Σε εορταστικό κλίμα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα για τους εργαζόμενους, ανταλλάσσοντας εγκάρδιες ευχές για υγεία και δημιουργικότητα τόσο των ιδίων όσο και των οικογενειών τους.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Λάμπρος της ενορίας του Αγίου Αθανασίου που έδωσε τις δικές του θερμές ευχές για ευόδωση των προσπαθειών των εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Συλλόγου Εργαζομένων και την Πρόεδρο κ. Τζένη Κωτσή αλλά και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Γιώργο Χαλαβαζή για την άψογη συνεργασία αλλά για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν  ώστε να ανταπεξέρχονται στις αυξημένες ανάγκες της εποχής και στις απαιτήσεις των πολιτών.

«Η Δημοτική Αρχή υπογράμμισε βρίσκεται αδιάκοπα στο πλευρό των εργαζομένων, αναγνωρίζοντας και στηρίζοντας την προσπάθειά τους.

Έχουμε αποδείξει εμπράκτως την βούληση μας όλοι οι εργαζόμενοι να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους παρά τη δύσκολη συγκυρία και να ενισχύσουμε περαιτέρω το ανθρώπινο δυναμικό με νέες θέσεις εργασίας που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.

Όλοι μαζί Διοίκηση και εργαζόμενοι εντείνουμε την προσπάθειά μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κληρώθηκαν πλούσια δώρα για τους εργαζόμενους προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος,  κ. Ελένη Βλάχου – Σταματάκη, Κατερίνα Ιωάννου, Βαγγέλης Κάββαλος, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, Νίκος Πέππας, Κατερίνα Φραγκάκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης_1


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης_2


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης_3


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης_4


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης_5


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης_6

Μετάβαση στο περιεχόμενο