Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» (Παράρτημα Βριλησσίων) παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Εξαιρετικός ο σκοπός της Οργάνωσης και το έργο που επιτελεί για την σύγχρονη Ελληνίδα των διαχρονικών αξιών του ελληνικού πνεύματος και της ορθοδοξίας και στην στήριξη του θεσμού της Οικογένειας.

 

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» (Παράρτημα Βριλησσίων) παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τα μέλη της οργάνωσης και συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ» και την Πρόεδρο κ. Ζωή Κουβαρά για το πολυσήμαντο έργο που επιτελούν.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε για τον εξαίρετο σκοπό της οργάνωσης που δεν είναι άλλος από την στήριξη στην σύγχρονη Ελληνίδα των διαχρονικών αξιών του ελληνικού πνεύματος και της ορθοδοξίας και στην στήριξη του θεσμού της Οικογένειας.

Παράλληλα τόνισε ότι αυτές τις αξίες και αυτό  το έργο που είναι κατεξοχήν κοινωνικό, πολιτιστικό και μη κερδοσκοπικό  δίπλα στη Γυναίκα, στο Παιδί και στην Τρίτη ηλικία οφείλουμε όλοι να το στηρίζουμε και να το μεταλαμπαδεύουμε σε ολόκληρη την κοινωνία. 

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» (Παράρτημα Βριλησσίων) παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο