Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Ο Τρίτων» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Ο Τρίτων» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο  εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς και την ικανοποίησή του προς τους αθλητές, τους γονείς και το Δ.Σ. του Ομίλου για τις αθλητικές επιδόσεις και την  πορεία του Τρίτωνα, υπογράμμισε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της Δημοτικής Αρχής για ακόμη πιο λαμπρές επιτυχίες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά των Ακαδημιών Πόλο, αγόρια και κορίτσια, ο κολυμβητής Ορέστης – Μαρίνος Κούρογλου ( 2ος στην Ελλάδα στα 50 μ. πεταλούδα) , ενώ παρουσιάστηκαν και οι μεγάλες ομάδες του Ομίλου, αρχικά, η γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στη Α΄ κατηγορία και έχει στόχο τη παραμονή σε αυτήν και στη συνέχεια η ανδρική ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της σε έναν περίπου μήνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης και Ελευθέριος Μαγιάκης.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η Αντιπρόεδρος του Ομίλου κα Αναστασία Μέτσιου παρουσίασε το νέο Δ.Σ., που απαρτίζουν : Ο Θοδωρής Καμπόλης, Πρόεδρος, η Ασημίνα Λύκου Γενικός Γραμματέας, ο Νικολόπουλος Άγγελος Ταμίας, η Κορίνα Λιούτα Ειδική Γραμματέας, ο Δημήτρης Λέκκας Γενικός Αρχηγός, ο Αντώνης Αντωνιάδης μέλος και ο Προπονητής – Τεχνικός Σύμβουλος Κώστας Βλαντής.

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Ο Τρίτων» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Ο Τρίτων» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_2


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Ο Τρίτων» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_3


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Ο Τρίτων» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_4


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Ο Τρίτων» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_5


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Ο Τρίτων» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_6


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου «Ο Τρίτων» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_7

Μετάβαση στο περιεχόμενο