Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «ΜΗΤΕΡΑ» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της MIG Ανδρέα Βγενόπουλο, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της  Γενικής Μαιευτικής Κλινικής «ΜΗΤΕΡΑ».
|download file .jpg 79KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τoν Πρόεδρο του «ΜΗΤΕΡΑ» κ.Κώστα Σταύρου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.Αλέξιο Κομνηνό και τον Πρόεδρο της MIG κ. Ανδρέα Βγενόπουλο.
|download file .jpg 90KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γενικής Μαιευτικής Κλινική «ΜΗΤΕΡΑ» δίνει τις ευχές του στο Δ.Σ του νοσοκομείου, στο ιατρικό και στο νοσηλευτικό προσωπικό.
|download file .jpg 91 KB|
 


 


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γενικής Μαιευτικής Κλινικής «ΜΗΤΕΡΑ», που εδρεύει στο Μαρούσι, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος  κ. Γιώργος Πατούλης και με την ιδιότητα του ως γιατρός, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο κ. Κώστα Σταύρου και το Δ.Σ. της κλινικής.    


Στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΜΗΤΕΡΑ», τους συναδέλφους του γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την ανταπόκριση και την αθόρυβη προσφορά τους στους συμπολίτες μας, στο πλαίσιο τη συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με το Δήμο Αμαρουσίου.
Παράλληλα ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην εξέλιξη της κυκλοφοριακής μελέτης της οδού Ερυθρού Σταυρού που περνά μπροστά από τον κλινική, καθώς και στην ολοκλήρωση της πολεοδομικής διαδικασίας για την ευρύτερη περιοχή.          


Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Δήμαρχος  με τον Πρόεδρο της MIG  κ. Ανδρέα Βγενόπουλο  συμφώνησαν στο επόμενο διάστημα να συναντηθούν, προκειμένου να υπάρξει στενότερη συνεργασία, στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που προωθεί ο Δήμος Αμαρουσίου προς όφελος των κατοίκων.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο