Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Special Olympics Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την πρώην Πρόεδρο και νυν Α’ Αντιπρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Πεντέλης κα.Μαγιόρκα Αναγνωστάκη – Τριανταφύλλου και τους αθλητές των Special Olympics στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file .jpg 100 KB|
 


 


Θερμά υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη οι αθλητές των Special Olympics στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Πεντέλης, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές με τους αθλητές για τη νέα χρονιά, ενώ αναφερόμενος στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics που θα διεξαχθούν στο Μαρούσι το 2011, τους υποσχέθηκε  ότι ο Δήμος Αμαρουσίου, αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα είναι στο πλευρό τους αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους.


Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη την κα Μαγιόρκα Αναγνωστάκη Τριανταφύλλου πρώην Πρόεδρο και νυν Α’ Αντιπρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Πεντέλης, συντονίστρια της εκδήλωσης, για την σημαντική προσφορά και την στήριξη που παρέχει στους αθλητές μας.


Στην εκδήλωση δόθηκε παράσταση Καραγκιόζη, προσφορά της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «ΠΑΝΟΣ- ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», στην οποία Πρόεδρος είναι η κα Διόνη Βαρδάκα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Διευθυντής του Αθλητικού Προγράμματος των Special Olympics ΕΛΛΑΣ κ. Βασίλης Κασιμάτης.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο