Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον καθηγητή Ορθοπαιδικής κ. Δ. Κορρέ στην εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής.
|download file .jpg 105 KB|Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας κ. Ιωάννης Φερούσης με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής.           
|download file .jpg 152 KB |
 


 


Στην εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Ορθοπεδικός γιατρός κ. Γιώργος Πατούλης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010, στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Ο κ. Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τα Πρόεδρο και τα μέλη της Ελληνικής εταιρείας Τραύματος, καθώς και με τους άλλους προσκεκλημένους στην εκδήλωση για καλή και δημιουργική χρονιά.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η διοργάνωση ενημερωτικών και εκπαιδευτικών ομιλιών για το τραύμα και τις πρώτες βοήθειες, στο πλαίσιο μίας στενότερης συνεργασίας του Δήμου Αμαρουσίου  με την Ελληνική Ορθοπαιδική Εταιρεία, την οποία έχει την τιμή το Μαρούσι να φιλοξενεί στα διοικητικά του όρια.         


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο