Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, και πλήθους φίλων και μελών του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου για το 2012.
|download file .jpg 97KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου Ιωακείμ Ουιλς, και μέλη του ομίλου σε μία οικογενειακή φωτογραφία.
|download file .jpg 77KB|


Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εκδρομικός και Περιηγητικός Όμιλος Αμαρουσίου για την κοπή της πίτας για το 2012 παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρόντων εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών και φίλων του ομίλου, ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, με Υγεία, και γεμάτη με πολλές και ενδιαφέρουσες φυσιολατρικές δραστηριότητες.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και ο νέος Αντιδήμαρχος Νίκος Αλεπούς.


   

Μετάβαση στο περιεχόμενο