Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αθηνών παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο χαιρετισμό του προς τα μέλη και τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης
|download file .jpg 100KB|


 
Χρόνια πολλά, παραγωγικά και με Υγεία, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αττικής.
|download file .jpg 95KB|


Στην εκδήλωση της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αττικής για την κοπή της βασιλόπιτας για το 2012, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κηφισιάς, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχήθηκε στα μέλη της Ένωσης και στις οικογένειές, Υγεία, ομοψυχία και δύναμη και να συνεχίσουν το ίδιο ακούραστα το έργο τους.


Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αττικής Νικόλαος Κουτρούμπης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, μέλη και λοιπούς προσκεκλημένους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε Υγεία, ειρήνη και ενότητα για το 2012.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρόντων, επίσης, του Δημάρχου Κηφισιάς Νικόλαου Χιώτακη, της Αντιδημάρχου Κηφισιάς Νίνας Βλάχου, του Αντιπροέδρου της Ένωσης Διονύση Φωτεινού, και μελών του ΔΣ της Ένωσης.    

Μετάβαση στο περιεχόμενο