Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Αμαρυσία Εστία» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πατέρας Νικόλαος του ΙΝ. Αγίου Ελευθερίου ευλογεί την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Αμαρυσία Εστία», παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, της Προέδρου Σ. Κοντοπούλου και των μελών του Δ.Σ.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές για το νέο έτος με τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Αμαρυσία Εστία».


 


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Αμαρυσία Εστία», παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και πλήθους μελών και φίλων, που είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης έδωσε τις θερμές ευχές του για υγεία σε όλους και τις οικογένειες τους και συνεχάρη την Πρόεδρο κα Σοφία Κοντοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. για την αξιέπαινη προσπάθεια τους και τη στήριξη που προσφέρουν στα άτομα με αναπηρία, διαβεβαιώνοντας τους παριστάμενους ότι ό Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό τους και υποστηρίζει το έργο τους, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη συγκυρία.


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Πατέρας Νικόλαος του ΙΝ. Αγίου Ελευθερίου, παρόντων επίσης του Αντιδημάρχου κου Βασίλη Κόκκαλη, των   Δημοτικών Συμβούλων Δημήτρη Καρλαύτη, Δημήτρη Σμυρνή και Ελευθέριο Μαγιάκη, καθώς και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της πόλης. 


Την εκδήλωση διάνθισαν με τα τραγούδια τους τα μέλη του ΚΔΑΠ – ΑμεΑ Αμαρουσίου Περικλής Κωστόπουλος και ο μικρός Γιώργος Κατσούρης που τραγούδησε με το δάσκαλο μουσικής του ΚΔΑΠ – ΑμεΑ κο Τάσο Τσατσαρούνη.       


Ακολούθησε μία πλούσια και μεγάλη λαχειοφόρος αγορά με προσφορές από τις επιχειρήσεις και τα διαγνωστικά κέντρα του Αμαρουσίου, της Πεύκης και των Μελισσίων.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο